Over ons

VISIE SPORTSCUBE VZW

Wij hebben de visie om het jonge kind kennis te laten maken met alle bewegingen waardoor de ontwikkeling zo compleet mogelijk is. Dit op een leuke en niet – competitieve manier. Er is in deze club geen prestatiedrang maar een drang om zich te amuseren en ondertussen veel bij te leren. Achteraf kunnen ze nog specialiseren in een sport zoals bv. basketbal, voetbal of tennis. Maar dan hebben ze tenminste een algemene spierontwikkeling, inzicht in bewegingen en flexibiliteit. Het principe ‘multimove’ www.multimove.be  hanteren we in al onze activiteiten. We hopen zoveel mogelijk ouders te overtuigen van dit principe. Ook op taalniveau willen we ons steentje bijdragen aangezien dat een goede kennis van meerdere talen niet meer weg te denken is en aan eerste kennismaking met talen best reeds vroeg gebeurt.

WIE ZIJN WE?

We zijn een jong en enthousiast team die de kinderen een zo aangenaam en leerrijk mogelijke tijd willen laten beleven. We zijn gediplomeerde of gespecialiseerde monitoren die elk een passie hebben voor sport, dans, taal, koken en zeker ook voor kinderen. We zijn lid van FROS vzw waar we onze leden bij verzekeren. De voorzitter en tevens coördinator van Sportscube VZW is Sophie Block.  Yentel Bauduin (trainer B zwemmen), Daphne en Indra De Vos (bewegingsschool) zijn onze vaste monitoren. Amy Marchal is onze administratieve helper. Ons algemeen email adres is sportscubevzw@gmail.com. Deze informatie wordt minstens 1x per week nagekeken op woensdag. Indien het dringend is, gelieve ons telefonisch te contacteren.

De jeugdsportcoördinator Sophie Block is steeds bereikbaar voor meer uitleg over de activiteiten of het onderling contact met de kindjes en monitoren. Bij eventuele problemen kan u steeds contact opnemen op 0485/68.55.97 of sophie.block@gmail.com.

FEEDBACK VAN DE LEDEN IS STEEDS WELKOM

We krijgen graag feedback van onze leden om het steeds beter en beter te doen.

Klik hier om over te gaan naar de vragenlijst. Moest er niet genoeg plaats of gelegenheid zijn om uw tips, positieve kritiek of leuke ideeën te kunnen melden, neem gerust contact op met Sophie Block.

We danken u alvast op voorhand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *